Tweet

Sitemap Copyright © Studio Artist X 2004-2011, KvK nr. 34202110

Make-up koffers

Te koop aangeboden: prachtige Golden Rose mini en grote make-up koffers. Geschikt voor als verjaardag/feest cadeau. Is je vrouw of vriendin jarig of wil je iemand met verjaardag, Sinteklas of Kerst.. met passende visagie cadeaus verassen? Dan is dit vast iets voor jou. Een leuke feest-cadeau make-up koffer. Ideaal ook voor de cursisten die bij Artist X een visagie workshop hebben gedaan, om mee verder te oefenen. Zeer compleet!

Let op! Mini make-up koffer van Golden Rose is weer vanaf Februari 2012 leverbaar!

"Vanuit mijn onderwijsachtergrond vind ik het belangrijk dat binnen praktijkgericht onderwijs studenten gebruik kunnen maken van goede producten en materialen , dit zijn naast de aangeboden methodieken de bouwstenen om praktijkopdrachten goed en adequaat te kunnen vervullen , studenten moeten bovendien hun creativiteit en expressie goed kunnen ontplooien.
Golden Rose Cosmetica heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding met een grote aanbod van kleuren en texturen die hun kwaliteit ook op scholen inmiddels bewezen hebben.
De reden van mijn keuze is dat studenten tijdens en na de opleiding momenteel zelf al hun weg weten te vinden naar dit Cosmeticamerk en dat is denk ik de beste testimonial die er is!"

-- Ralph Baaij / visagist / RB Academy. --

Mini make-up koffer van Golden Rose

mini make-up koffer golden rose
Feest-cadeau Golden Rose mini make-up koffer
Feest-cadeau Golden Rose mini make-up koffer Inhoud: 1 x Fashion color French manicure kit., 4 x Eye & Lip pencil, 1 x Nail pencil, 4 x Jumbo eyeshadow pencil, 1 x Perfect lashes mascara, 1 x Perfect lashes eyeliner, 1 x Cube metallic eyeshadow, 1 x Sparkle trio eyeshadow, 1 x Terracotta blush on, 1 x Extreme sparkle eyeliner, 1 x pencil sharpener, 1 x Ball Blush poeder, 1 x Stick concealer, 1 x Fluid foundation, 1 x Wet & Dry eyeshadow, 1 x Pearly/Glittering loose eyeshadow, 1 x Compact powder, 1 x Golden Rose lipstick, 1 x Ultra Diamond/shine volume lipgloss.

Dit allemaal in een compact aluminium make-up koffertje, met op product gesneden kussentjes erin zodat de makeup producten goed erin blijven zitten en niet door elkaar- en over elkaar heen schuiven. Dankzij zo'n koffer constructie, kunnen de producten die op zijn, makkelijk bijgevuld worden.

Dit koffertje is qua inhoud diverser, completer en goedkoper!

Wordt geleverd ook aan particulieren.
Afmetingen: L: 26 x B: 16 x H: 11,5 cm.

Artist X prijs: 169,- euro incl. btw en excl. verzendkosten.

-- Voor Artist X cursisten die zo'n koffer direct na de workshop mee willen nemen, gaat nog eens 20 euro eraf, de totale prijs is dan met korting en zonder verzendkosten, dus slechts 149 euro! -- Blijvend lage prijs!

Prijzig? Denk erom! Voor 10 stuks verschillende effecten oogschaduw van ShiSeido (om maar wat te noemen), ben je in een winkel gemiddeld/al gauw 240 euro kwijt!

Mail of bel (06 211 97 527) om direct te bestellen en/of indien je meer info wenst.

"Als bereisd wereldburger en professioneel visagist, heb ik kennis kunnen maken met een diversiteit van cosmeticaproducten die wereldwijd gebruikt worden vaak ook onder de meest moeilijke omstandigheden, ik denk dat ik met mijn keuze voor Golden Rose bevestig dat dit merk kwalitatief tot een van de beste behoord die momenteel verkrijgbaar zijn. Als kunstenaar en artiest kan ik mede door de grote diversiteit van de producten en kleuren vorm geven aan mijn werk. Binnen de workshops die ik verzorg of tijdens de evenementen waar ik aan deelneem weet ik dat de kwaliteit van de producten van Golden Rose altijd constant is en dat ik hierdoor een maximale creatie kan neerzetten met een maximale intensiteit van kleuren waar ik ook ben en onder welke omstandigheden dan ook."

-- Alexander Vidakovic, visagist. --

Grote Golden Rose make-up koffer

grote golden rose make-up koffer
Grote Golden Rose make-up koffer

Grote Golden Rose make-up koffer is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik.

Wordt alleen geleverd aan schoonheidsalons, kapsalons, sauna- en zonnestudio’s, visagisten, fotostudio's, opleidingsinstituten, nagelstylisten, modellenbureaus, kleurstylisten en eventueel aan exclusieve zaken voor eigen gebruik en doorverkoop aan de consument... en aan cursisten die bij mij een hele traject van 5 workshops doen. Deze cursisten kunnen de koffer in dit geval aanschaffen tegen een aantrekkelijk prijs!

Leverbaar in zilver-aluminium koffer.

Inhoud van grote Golden Rose koffer

Inlay:

terracotta eyeshadow 2x
Fluid foundation 10x
Moisturizing Cream foundation 7x
Stick Foundation 4x
Stick Concealer 5x
Golden Rose lipstick 16x
Ulta diamonds lipstick 15x
Compact Foundation 8x
Pressed Powder 6x
Powder Blush on 4x
Silky touch matt eyeshadow 12x
Wet & Dry eyeshadow 7x
Bronzing Terra powder 1x
Ball Blush 1x
Terracotta stardust 4x
Silky touch pearl eyeshadow 24x
3 in 1 bronzing powder 1x

Bovenstuk:

Beauty lipgloss 14x
Eyeliner pencil 12x
Lipliner pencil 8x
Eye Treu kohl pencil 2x
Eyebrow pencil 3x
Brow modelling pencil 1x
Waterproof eyeliner pencil 2x
Waterproof lipliner pencil 2x
Liquid concealer 5x
Style mascara 1x
Perfect lash mascara 1x
Perfect lash eyeliner 1x
Dipliner 1x
Metallic eyeliner 1x
Extreme sparkle eyeliner 1x

Let op! De koffer wordt opgestuurd op eigen risico. Gaarne erbij vermelden indien u deze liever zelf komt halen. Eveneens, de inhoud kan soms verschillen, maar de koffer is altijd compleet!

Adviesprijs (van Golden Rose): 559,00 euro incl. btw. en excl. verzendkosten! De prijs is dus niet onderhandelbaar!

Mail of bel (06 211 97 527) indien je meer info wenst.

-- Artist X cursisten (met een kvk nummer) kunnen sowieso rekenen op extra antrekkelijke kortingen, ook voor deze koffer! De cursisten zonder kvk nummer, profiteren eveneens van alle overige aanbiedingen en kortingen. --

Golden Rose Cosmetics

Merk: Golden Rose Cosmetics, die steeds populairder wordt (ook onder professionele visagisten!) met betrekking tot prijs-kwaliteit verhouding. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van de exclusieve beauty / cosmetische producten voor uiterlijke verzorging. Sinds januari 2007 is het bedrijf actief in Nederland en België en is een exclusief merk voor de schoonheidsbranche en visagie.

Golden Rose make-up

Naast een goede prijs / kwaliteit verhouding van haar product, hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan gezondheid van de eindgebruikers. De exclusieve make-up producten van Golden Rose zijn dierproef vrij, 99% allergie vrij, dermatologisch getest -en goedgekeurd conform de strenge normen van de EU.